Lees hier meer over onze effectieve werkwijze

Als je gaat beginnen als zelfstandig ondernemer, komt er nogal wat op je af. Je begint met de naam en doelstelling van je bedrijf, maar daarna komt het officiële gedeelte. Je gaat je inschrijven bij de Kamer van Koophandel en krijgt een btw-nummer. Maar waar moet je nu echt op letten? Waar kun je zien of de naam die je voor je bedrijf in gedachten hebt eigenlijk wel toegestaan is? Hoe kun je het beste klanten werven? Hoe maak je zo’n goede website dat je gevonden wordt door potentiële klanten? Aan welke regels moeten je facturen voldoen? MKB Startup heeft de expertise opgebouwd en helpt alle partners tot in detail. Doordat wij een compleet pakket bieden, kunnen we je op alle terreinen van dienst zijn. Of dat nu gaat om het vinden van de juiste accountant of om het werven van meer klanten. Als zelfstandig ondernemer sta je vaak overal alleen voor. Voorkom dat je er alleen voor staat en maak gebruik van de krachtige samenwerking van MKB Startup.

Zo werkt de unieke samenwerking

MKB Startup helpt startende en bestaande ondernemers die gemotiveerd zijn om een succesvol ondernemer te worden. Wij leiden onze ondernemers op tot volbloed ondernemers, waardoor zij indien gewenst, na de samenwerking de succesvolle onderneming zelf kunnen voortzetten.

Administratie

Professionele boekhouding wordt bijgehouden en voldoet aan alle wettelijke eisen. Overzicht zorgt voor een gezonde onderneming.

Offerteopvolging

Jij maakt de offertes en onze professionele dienstverlening belt op om zo de grootste slagingskans te waarborgen.

Marketing

Van logo ontwikkeling tot een leadgenererende website inclusief de investing in de benodigde reclame, om de onderneming omzet te laten genereren.

Debiteurenbeheer​

Iedere ondernemer heeft hier helaas mee te maken. Tijdrovend, frustrerend en risicovol. Onze professionele dienstverlening neemt dit euvel uit handen.

Legal

Verwerkersovereenkomst, verzekeringen, overeenkomsten, algemene voorwaarden noem maar op, hier hoef je geen verstand van te hebben. Wij zorgen voor alle benodigdheden en leiden je stap voor stap op zodat je er verstand van krijgt.

Telefoonservice

Onze telefoonservice neemt alle telefonie aan en verdeeld de boodschap naar de juiste afdeling. Je kunt dus doorwerken zonder te worden gestoord en bent verzekerd van de beste eerste telefonische indruk.

Effectieve samenwerking waarbij MKB Startup investeert

Een samenwerking van MKB Startup is uniek in Nederland. Wat kun je bereiken als 2 partners gemotiveerd zijn om een succes van een onderneming te maken zonder dat ze beide kapitein zijn? Succes!

MKB Startup zorgt ervoor dat er succesvolle ondernemingen worden gebouwd met aan het roer volbloed ondernemers. Hoe? Wij nemen alles uit handen zodat de ondernemer zich kan focussen op het maken van omzet. Tijdens de samenwerking reiken wij de tools aan die onmisbaar zijn voor ondernemers.

Naast efficiënt, snel en helder, is MKB Startup ook persoonlijk. MKB Startup is er speciaal voor MKB ondernemers. We staan naast jou als ondernemer en willen je helpen succesvol te worden. We kennen je bij je voornaam. Je kunt ons altijd bellen of mailen als je vragen hebt over onze samenwerking.

Meer weten of kennismaken?

Wil je meer weten over een samenwerking? Bel 088-8006600 of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.