Over MKB Startup

MKB Startup heeft zich gespecialiseerd in het opzetten succesvolle samenwerkingen met ondernemers. Door de integrale aanpak om ondernemers te helpen, het werken op basis van no cure no pay en de investering in geld en kennis bieden wij een ongeëvenaarde oplossing voor startende ondernemers en bestaande ondernemers die graag ontzorgt succesvol willen worden.
MKB Startup helpt ondernemers een succesvolle en gezonde onderneming op te bouwen. Met een belangrijkst aspect in de beginfase van de samenwerking, de ondernemer te laten focussen op zijn of haar kracht. Gaandeweg gaan wij de ondernemers alle tools aanreiken zodat de ondernemer na verloop van tijd de onderneming zelf kunnen voortzetten. Dit is vanuit MKB Startup geen wens, maar wij werken vanuit de intentie om onze ondernemers te helpen naar succesvol ondernemerschap.
 
“MKB Startup zorgde er binnen no time voor dat er vanaf scratch een gespreid bedje was voor mijn klanten. Nog nooit meegemaakt dit. Wat een geoliede machine.”

 

Meer weten of kennismaken?

Wil je meer weten over een samenwerking? Bel 088-8006600 of vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.